Jsem šťasten, že Tě, Lásko, znám!

Jsem šťasten, že Tě, Lásko, znám!

Anotace: Ta též zcela nová není, jen upadla v zapomnění... Vzpomněl jsem si na ni teď, na liter ji píšu hned!

Kytičku lučních květů
chtěl bych Ti, milá, dát,
říc Ti, že jaro je tu,
a že Tě mám moc rád!

Paprsky hvězdné záře
i louče sluneční
teď v pugét z Lásky váže
ten, co o Tobě sní!

Z těch nejkrásnějších vůní
i sladkých lučních šťáv,
než přijde novoluní,
chci "nektar" přichystat!

Z voňavých plodů jižních,
jichž jména sladce zní
já dle receptů knižních,
"manu" připravím Ti!

Až unavíš se Láskou,
vánkem Tě zkolébám,
a chceš-li píseň krásnou,
skřivánka zavolám!

S ním budu zpívat Tobě
o tom, jak rád Tě mám,
štasten jak malé robě,
že Tebe, Lásko,mám!
Autor Kozoroh 1, 03.05.2007
Přečteno 746x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

přenádherná báseň

19.08.2007 12:45:00 | Aluna

ta se ti povedla

04.05.2007 17:58:00 | werta

Opravdu jsem ráda, že jsem si ji mohla přečíst. Pohladí po duši a srdce potěší:-)

03.05.2007 13:24:00 | Taya

Překrásná básnička.... kéž by pro mě někdo napsal taky tak krásnou básničku :-))

03.05.2007 12:25:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí