Praménky vody

Praménky vody

Anotace: Přečtěte si to a napište mi prosím komentáře...

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Praménky vody stékají,
pevný tvar však nemají,
uličnicky se dívají,
ale barvou svou se netají.

Stékají po Tvém krásném těle
a dobře vědí,
co se s nimi děje
a za chvíli Tě celého snědí.

Tečou do temných zákoutí,
tam se rozlili
a lidé si hlavu vykroutí,
jen aby je jednou spatřili.

Já hlavu svou kroutím za Tebou,
abych Tebe spatřila,
ruce mě stále ještě nezebou,
nezbývá mnoho, abych se vypařila,
jako dým...

Už nikdy Tvé rty nepolíbím,
Tvé oči nikdy neuvidím,
již Tě nikdy nepotkám,
zbydou mi jen mé oči uplakané
a děkování Tvým fotkám...
Autor Arleen.D, 05.05.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mockrát děkuju...

05.05.2007 14:17:00 | Arleen.D

Láska je nevypočitatelná...umí zahřát duši a v zápětí ji zase zmrazit...krásné:)

05.05.2007 11:33:00 | Deriem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí