už to vím

už to vím

Anotace: Pravda výjde na jevo....

Chci znovu slýchat smích
a cítit Tvé rty na těch svých.
Vidět Tvůj úsměv
a slyšet Tvůj hlas.
Chtěl bych jednoduše
vrátit čas.
Ten čas, kdy měla jsi mně ráda,
kdy chtěla jsi dávat
a ne jen brát.
Že každý se mnění,
to dnes už dobře vím.
A taky, že velká láska,
může skončit trápením.
Autor Deniska, 06.05.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec je skvělej..

10.08.2007 13:38:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí