Ničí Tě žárlivost...?

Ničí Tě žárlivost...?

Anotace: Taky jsem ji potkal, chvíli s ní obcoval a pak jsem ji prostě přestal živit. Odešla.... Někdy přijde ani se nepředstaví a usadí se vám v mysli. Pracuje usilovně vedne i v noci. Tak pozor na ni , vypadá takhle :

..

JÁ Žárlivost

Přišla jsem
třetí sudička lásky,vztahu
Nezval jsi mě ?
možná trošku Ona

Já Žárlivost setřička strachu
a tys mě přijmul malý chlapečku, díky!
Slibuji ! Budu s tebou dokud mě budeš živit.
Změním ti život...

Umím mnoho:

Ať je či není vina,
jsem tu já Žárlivost , zařídím vše sama:
Začnu domněnkou,
najdu si důkazy,
vytvořím pro tebe ty nejživější obrazy,
o něze v objetí,
o sexu,blízkosti
o všem co ti chybí..
jen s někým jiným.

A když nebudu mít z čeho tvořit ?
dopustit se chyby? to nikdy !
Nechám v mysli … a co kdyby?

...
Autor StanK, 07.05.2007
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bombastické!!! Působivé

20.11.2007 10:38:00 | Marfuša

Výborně!!!

15.05.2007 11:57:00 | Judita

Opět není co dodat...napsal´s vše! a dokonce i v tak málo řádkách

07.05.2007 13:53:00 | Viki C.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí