Lásko sbohem!

Lásko sbohem!

Anotace: Vím co mě čeká. Všechno má svůj začátek a všechno taky konec.

Bojím se o nás dva, bojím se co řekneš zítra.
Že nejsem jako dřív, že ve mně není jiskra.
Že už tě nebavím, namísto dobrého jitra.
Když to tak cítíš, klidně to řekni, sakra!

Možná mi řekneš: Vždy jsi jen sliboval.
Sám sebe miluješ, mě jsi si vůbec nevšímal.
Ostatním nadbíháš, na mě ses sotva podíval.
Řekni to. Pravda je, že jsem tě vždycky miloval.

Všechno mi vyčti, taky bych mohl zpívat.
Budu však mlčet, budu se jenom dívat.
Na tvoje argumenty, co nemaj smysl, chápavě kývat,
ale co lásko nebudu, S TEBOU ČAS PLÝTVAT!
Autor Rick, 07.05.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí