Otazník

Otazník

Anotace: brrr

Děláme věci,
a nikdo nám neradí,
dělám je protože chci,
bez ohledu kdo mě zradí.

Bolest a smutek,
pláč a žal,
nikdo tomu neutek,
každý to radši vzdal.

Uvnitř tě to svírá,
samota a prázdno,
věčně na tebe zírá,
ta temnota jménem dno.

Dochází ti dech,
a slábne krok,
snadnější je leh,
a chvilky jsou jak rok.

Stává se to jen mě,
kolik nás je?
kdo naivně uvěří,
a pak mu pláč nestačí.

Jen tak u okna sedí,
co hledají?štěstí?
to které je obchází,
jak odfoukané listí.

Kdo nám to řekne,
kdo nám cestu ukáže,
kdo nám sny utne,
pokaždé ten kdo nám zalže.
Autor Héďa2, 07.05.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A Ty len píš,
veď klásť slová jedno za druhým,
to je nádhera,
to je to skutočne-neskutočné...

07.05.2007 10:46:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí