Kdyby....

Kdyby....

Anotace: pro nesmělé...

Sbírka: Kdysi dávno

Kdyby si tak mohla čas vrátit zpět,
kdyby se jen kolem tebe točil svět,
kdyby se pravda snadno říkala,
kdyby si city najevo víc dávala,
kdyby tvé srdce jiného milovalo,
kdyby tvé tělo před jiným se chvělo,
kdyby se naše sny plnily
a kdyby meze v lásce nebyly...

Kdyby tahle slova platila,
snad by ses míň trápila.
Autor Polárka, 07.05.2007
Přečteno 563x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš to v sobě taky, stačí trénovat...

16.06.2008 07:54:00 | Marfuša

Moc hezké čtení.Žel je to nereálné.
Ale myšlenka je tohezká.

08.05.2007 13:29:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí