Královna a král

Královna a král

Anotace: Občas má člověk chut vykřičet svou lásku do celého světa.....

Lásku tobě vyznávati
V očích něhu nacházeti
To je moje přání
Tak nezklam moje zdání....

A otevř mi své srdce
Co unáší ho v řece
Plné něžnosti a touhy
Chci jen jeden slib pouhý

,,Miluji tě!" zašeptej
Sladce se podívej
Já usměju se krátce
Pak neubráníš se lásce

Padnem ve vřelé objetí
Láska kolem proletí
Pak půjdem v dál
Já královna,ty můj král...
Autor llussinka, 07.05.2007
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí