Pane...

Pane...

Anotace: Občas svou lásku musíme tajit,ale přesto existují způsoby jak ji vyznat beze slov.....

Tvé oči štěstí plné
Naplnují můj sen
A sliby co nejsou plané
Promění noc v den

Ta láska co ve mě se skrývá
Chtěla bych ji světu vykřičet
Jak to však v životě bývá
Musím ji náhle mlčet

To však nic na tom nemění
Že jsi pro mě pánem
A za polibek poslední
Zemřela bych s ránem...
Autor llussinka, 07.05.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí