Studí mě do zad

Studí mě do zad

Anotace: oxymorony

Studí mne do zad

Studí mne do zad
Hřej
Pálí mne tváře
Chlaď
Co tedy dříve
Obojí hřej i chlaď

Jsem strašně sama
Přijď
Proč je tě tolik
Odejdi
Co tedy dříve
Obojí
Přijď odejdi

Všechno ti dám
Žni
Všechno ti vezmu
Sej
Co tedy dříve
Obojí
Vezmi i dej

Buď se mnou
ale vždycky proti mně
Odejdi
A přece zůstaň při mně
Najdi mne
abych se ti ztratila
Vyžeň mně abych se vrátila

Jak se máš
Jam se mám
Jak se máme
Stále se
jeden v druhém
propadáme.
Autor Ioreth, 07.05.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je pěkná, ale začátek mi přijde slabší a poslední sloka taky nic moc, ale ten prostředek je nádherný

07.05.2007 18:54:00 | Elvien

Tak mám zůstat nebo odejít?

07.05.2007 18:44:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí