Stesk

Stesk

Anotace: ...

Nahlas si pouštím muziku,
abych přehlušila ten žal.
A podpěru dávám pod kliku,
aby se dovnitř nedostal.
Zamykám na tři západy,
aby nepřišla samota
a nepřišly i myšlenky
a dutě bušící prázdnota.
Necítím žal, necítím radost,
žiju jak stín,
když najdu Tě,
zase Tě ztratím...
Autor fijalka, 07.05.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené dílko..

07.05.2007 20:40:00 | jedam

Když už Tě nenajdu,
znova Tě neztratím..

Krásné..

07.05.2007 20:13:00 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí