jaska je bozska

jaska je bozska

Anotace: uvidite az prectete

Láska je božská věc
božská to vec

Sedíme tu na lavičce
hledím do tvích očí
očích hlubokých
jako studánky
studánky lásky
Bez tvé lásky
je můj život bezcenný
lásko má jediná tato
báseň je pro těba
bez těba já žít
nehodlám páč má
láska k tobě je
natolik veliká abys
BYLA JEDINÁ...
Autor freway, 07.05.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí