Anděl

Anděl

Anotace: taková náhlá myšlenka.

seděla tiše, jakoby se bála
byla tak krásná, když se smála
oči jak nebesa v kterých se ztratíš
vlasy jak paprsky, sluníčkem září

z úsměvu hlava se zatočí
andělská tvář se k tobě otočí
tvář kterou lemují světlé vlasy
tvář anděla asi.

když se vaše pohledy setkají
cítíš se přímo královsky
na nebi andělé zpívají
na zemi taky.

vstala a kolem ní, jakoby aura
souznění.
první krůček, první dotek
cítíš ten žár?
první slůvko, první smích
a

cítíš to?
právě ses zamiloval.
Autor Jenny.Dee, 09.05.2007
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je opravdu hezké.

09.05.2007 15:18:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí