Ty ty ty...

Ty ty ty...

Anotace: To se asi komentovat nedá, má slovní zásoba je chudá, marně slova hledá a duše má Ti na parapetu sedá.

Kdybych byla malíř a toužila Tě kreslit,
na papír bych načrtla Tvůj úsměv.
Kdybych Tě na plátno chtěla zvěčnit,
musela bych namalovat anděla z hvězd.

Tvé nebetyčné kráse
žádná jiná nerovná se.

Tys v minulém životě
snad Michelangelovi modelem stál,
Tys jediný ve světě,
kdos vznešenější nežli král.

Tvé nebetyčné kráse
žádná jiná nerovná se.

Oči Tvé jak hvězdičky září,
jsi hrdina z mých snů.
Tys tím, kdo spánek mi maří,
vkrádáš se do běhu mých dnů.

Tvé nebetyčné kráse
žádná jiná nerovná se.

A kdyby přec chtěla,
jí v tom zabráním,
přemaluji všechna těla
a jen to Tvé uchráním.
Autor xavian, 10.05.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi bohatá nejen slovy, i citem a láskou...

05.07.2007 16:43:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí