Lovec

Lovec

Anotace: proc se v tomhle nikdy nezmenime...

Sny se mění v prázdno,
a myšlenky v pláč,
dostanou tě na dno,
nejsi žádný rváč.
Pochopit co se to děje
a zapomenout na bolest,
štěstí se ti vysměje,
tohle je tvůj trest.
Nejsem naivní blázen,
jsem člověk co měl city,
co srazili ho na zem,
bez nějaké aktivity.
Stačilo pár chvil,
pár nepatrných důvodů,
aby člověk pochopil,
že je to střet osudů.
Vynucená jistota,
a špatný chtíč,
rozhodla tak porota,
že to tak má být.
Tohle jsem neměla,
ale hráli si s mým srdcem,
na svět jsem zapomněla,
a nepočítala s koncem.
Zaslepená okouzlením,
uvěřila jsem těm lžím,
nechápu proč se nezměním,
proč každému tolik naletím.
Láska bolí,
a spravedlivost nehledej,
lovec stále loví,
a tobě zbude beznaděj.
Autor Héďa2, 10.05.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska bolí a vždycky bude. A i nenávist je svým způsobem láska, nemyslíš??? .............Hezké dílko slečno, jsem rád, že jsem ho tu dneska našel, děkuji...

10.05.2007 20:26:00 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí