Bez názvu

Bez názvu

Anotace: o pocitech,smutnku...

Znáš ten pocit,
kdy smích i pláš se v tobě mísí?
Když smutno ti je
a přitom srdce plné lásky máš?
Tiše ti závidím,
že ty někomu lásdu dáš
a já sama i v místnosti
plné lidí jsem..
čekám na nové ráno,
na jiný,lepší den..
Jenže jako by čas se zastavil,
bez lidí,bez citů,
kde je ten co by mi tajemství prozradil?
Tajmství,které nosí jméno láska..
Já vím že nejsem
zrovna kráska..
Vždyť přeci..:
nehledej krásu,ta srdce nemá.
Hledej srdce krása přijde sama..
Autor BlackAngel, 13.05.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale jo, chyby nechyby, pěkná:))to poslední dvojverší je krásný;))

13.05.2007 15:19:00 | xavian

je hezká ale oprav si tam chyby:)

13.05.2007 12:45:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí