Flamengo noci

Flamengo noci

Anotace: Jen pocit po probuzení ze snu

Modrý den za dnem žijeme dál svůj sen
děsivě, věrně, bez opojení a vášně. Beze změn

Temná noc a modrý den, jak kyvadlo odbíjí rytmus změn
Den za dnem, beze změn

Chlad hvězd nad ránem, den za dnem sníme svůj sen
Chlad hvězd nad ránem mi nedává naději prožít
šťastně další modrý den

Bez tvého objetí jsem jen v zajetí
temných nocí a chladných dní

Den co den. Noc co noc sním svůj sen
O nás, o snu je ten sen

Vypravím se tam, na dlouhou cestu sám,
zastavit kyvadlo, to denní divadlo

Krásný zvuk strun kytary Flamenga jen
tvých dvanáct strun zní kolem a kolem

Její ruce, jako vlny moře hladí
zbabělým pláčem zklamaných žen

Vlasy jako vlnící se len, kolem a kolem,
moře krásy v pohádkách krásných princezen

Výkřikem: jsem! Tím co jsem,
nezměním svůj smutný o lásce sen

Moje lásko sníme svůj sen
o lásce jen ...

krásný zvuk kytary Flamenga jen
Autor Megalo'R, 15.05.2007
Přečteno 670x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí