(°o°)O chroustovi

(°o°)O chroustovi

Anotace: ...skřítkovi,berušce a tak...

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

------------
Tam kde končí jedna cesta
žije skřítek,Ignác Spousta,
domek si tam postavil
stromky kolem vysadil
pak si sedí na zahrádce
proč je smutno v mé pohádce?
...Asi proto že jsem sám
já už to tak nenechám...
to si řekl skřítek Spousta
rád by si ochočil chrousta
tomu co tam přiletěl
svou prosbu hned pověděl.

Potom skřítek,Ignác Spousta
postavil domek pro chrousta
stříšku,ať tam neprší
a to chrousta potěší,
pak postýlku s nebesy
ta však chrousta vyděsí,
v té postýlce nechce spávat
bude se z ní blbě vstávat.

Chroust,teď v trávě lenoší
lenošit ho netěší
tak krovkami zatřepal
a Spousta? Ten se vylekal.
Jak kůl v plotě že zůstane
ne,ne,ne
...tak to ale nedopadne...
Prý místo jednoho chrousta
přiletí chroustů spousta
ani se nezeptali
a všechno listí schroupali...

Dnes už skřítek,Ignác Spousta
nechce ani vidět chrousta,
prý ochočí si berušku
a posadí ji třeba na hrušku.
|:-)

~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~

Autor Květka Š., 21.03.2012
Přečteno 737x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beruška je hezčí, ST.

21.03.2012 23:42:51 | Psavec

Ochočit si chrousta umí skřítek Spousta...

21.03.2012 19:45:15 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí