(°o°)V lese na pasece

(°o°)V lese na pasece

Anotace: No jasně,tam se tančí v mechu

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

*******
V jednom lese na pasece
tam se tančí v mechu,
všichni broučci oslavují
že mají novou střechu.

Schovají se před deštěm
pod klobouk muchomůrky
na ozdobu poslouží jim
jen z pavučinek šňůrky.

Do hrnečku ze zvonečku
včelka pylu utrousí
protože ji malí broučci
o to sladké poprosí.

Pak jsou broučci ulepení
pyl je sladce zapatlá,
v poupátku jak ve vaničce
jim ráno rosu nachystá.

Čistí broučci vykoupaní
na houbě se sušili
sklouzli potom do lupení
a všemu se chechtali.

Broučci,broučci veselí
opravdu si užili…
a potom zas sladký pyl
ze zvonku si lízali.
,,,
Autor Květka Š., 24.03.2012
Přečteno 981x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I taková malá žoužel se umí bavit, ST.

24.03.2012 21:30:39 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí