(°+°)Pěkný ptáček

(°+°)Pěkný ptáček

Anotace: Frrr,zaletěli mezi listy...

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Pod strom zaletěl si kos
botky neměl,létal bos,
teď zaslechl sýkorku
jak si zpívá na dvorku.

Zapípal ji,sýkorko
na dvorku tam je horko,
zaleť za mnou pod osiku
najdeš tady pár červíků.

Pak švitořit začali
další se k nim přidali,
přihopsali tam i vrabci
ti jsou pro každou legraci.

Co našli hned zbaštili
bříška se jim plnili,
někde pejsek zaštěkal
všechny ptáčky vylekal.

Frrr,zaletěli mezi listy
tam si je i vrabec jistý
dole pořád štěká pes
mít tak křídla tak se vznes.

Tlapkami by zamával
ocáskem by směr si dal…
potom štěkne,byl bych cvok
já jsem hafan,hop a skok…
~~~*~~~


ahojky

Autor Květka Š., 03.04.2012
Přečteno 944x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to bude doma radosti,až ji budu číst!:)

03.04.2012 18:24:44 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí