(°o°)Pink ponk

(°o°)Pink ponk

Anotace: A normálně si pinkáme...pink--ponk...

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

 °°°°°°

Pink ponk

 °°|°°

Dva míčky

maličký Pink a stejně

maličký Ponk se hněvají

proč do nás všichni

tou pálkou plácají?

Vždyť nás to bolí,

už máme na hlavách bouličky,

tak poví nám někdo,

proč jsme tak maličký?

 

Protože míček na pink ponk

po stole skáče

a když se na stůl netrefí,

tak potom pláče.

Ale přes síťku se skáče

sem a tam,

pozor,SMEČ,sláva,

já vyhrávám.

 

Tak se malý míčku nehněvej,

nad stolem lítáš,

to si užívej,

svrchu máš všechno jako na dlani,

vidíš?

Pověz,už se nezlobíš?

Větší míčky jsou na tenis

velké na kopanou,

buďte rádi že jste malí,

ti míň dostanou.

 

V noci si míčky na stole zůstaly

a přes síťku si vesele hopsaly.

 

Pink,ponk,pink,ponk....

°°--°°--°° 

Autor Květka Š., 06.04.2012
Přečteno 893x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, Psavec, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A na zeleném stole ...pink a ponk.

06.04.2012 21:32:16 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí