(°o°)Mámo,táto co to bylo?

(°o°)Mámo,táto co to bylo?

Anotace: Bum a prásk...někde něco uhodilo

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

*** 

Co to bylo?

 ************

 Mámo,táto,co to bylo?

 Někde něco uhodilo.

 I to nic,náš chlapče milý

 to se obři probudili.

Táta obr,ten ve spěchu

 protáhl se,zbořil střechu

 až mamince obryni

 spadl komín,v kuchyni.

 

A jejich dva obří kluci

 jsou zalezlí pod lavicí.

 Možná že se trochu báli,

 jsou to obři,ale malí.

Táta obr všechno spravil

 a potom se v krámě stavil,

 klukům koupil žvýkačky

 a utřel jim slzičky.

 

Pak ti malí,obří kluci

 už posadí se na lavici,

 společně se všichni smáli

 čeho se to kluci báli.

,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 12.04.2012
Přečteno 728x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, střelkyně1, CULIKATÁ, Linzerka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš neuvěřitelnou fantazii...děti tě musí milovat:-))

12.04.2012 22:41:29 | střelkyně1

No jo,
když se obr protáhne
klidně na střechu nechtě dosáhne
=====stane se u obrů===

12.04.2012 17:32:51 | Linzerka

Nevím :( :)))

12.04.2012 13:07:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí