Bubáčí říkanka

Bubáčí říkanka

Anotace: je to spíš taková legrace, než vážně pro děti, ale...

Temná stvůra z šerých hor,
vedla s velkým trolem spor,
o tom, komu ruku dá
krásná paní zlobrová.

Den a noc se haštěřili,
strkali, a taky bili,
až další den po ránu,
narazili na vránu,

no a ta jim vykrákala,
zlobřice se dneska vdala.
Zatímco vy vedli hádky,
měl s ní bubák vlastní hrátky.
Autor Anjesis, 03.05.2013
Přečteno 833x
Tipy 3
Poslední tipující: seh, KatkatkaW, LadyElis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí