Tučńák

Tučńák

Anotace: naučná,pro malé děti

V Antarktidě,tam je zima,
tučńákům však je tu prima.
Dáte-li mu rybičku,
zazpívá vám písničku.
Však s velikou oblibou,
potápí se za rybou.
Umí dobře plavat znak,
nosí černobílý frak.
Z peříček je ušitý
a na míru ulitý.
Křídlá má a nelétá,
je to pěkný popleta.
Autor vagness, 16.05.2016
Přečteno 603x
Tipy 2
Poslední tipující: Ormissia, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí