Slůně stůně

Slůně stůně

Anotace: básnička pro malé děti

Naše slůně stále stůně,
zítra půjde k lékaři.
Snad se panu doktorovi,
uzdravit ho podaří.

Milý pane,sotva vstane,
už ho bříško rozbolí.
Naříká a nechce papat
nechodí i do školy.


Doktor bříško zrentgenoval,
diagnózu stanovil.
Známou bonbónkovou nemoc
u slůněte objevil.

Pak pan doktor dal slůněti
velikánskou osvětu.
A od zítřka musí držet
bonbónkovou dietu.
Autor vagness, 17.05.2016
Přečteno 1142x
Tipy 4
Poslední tipující: Básník Karel, Ormissia, roztoč_v_mé_hlavě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí