Pohádkou zkolébán

Pohádkou zkolébán

Anotace: ~~~ do snů tiše zpívaná ~~~

oddechuj
jen tak z lehýnka
abys nevylekal
k víčkám svým
sen nech plout


noci proud
teplá peřinka
hebce přikryje
zbaví sarostí pout


nad ránem
sny tvé ožijí
budeš rytířem
co mě vysvobodí


pohroužen
do těch
bájných snů
saně tříhlavé
ze světa zprovodí


oddechuj
jen tak z lehýnka
víček nezaplašíš
chrabrých rytířů sen


polibek
dá ti maminka
brzy uvidíš zase
svůj nový den


oddechuj
jen tak
z lehýnka...
Autor Malá mořská víla, 05.12.2017
Přečteno 651x
Tipy 15
Poslední tipující: Akrij8, enigman, Iva Husárková, jitoush, Amonasr, Jort, Ruda Štola, Šípková Růženka, Anděl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dodnes děsně rád poslouchám pohádky...

06.12.2017 11:34:04 | enigman

já taky ;)

06.12.2017 14:47:02 | Malá mořská víla

Ach, moje milá, mačkám slzy v očích...krásné a lehounké jako peříčko...
zlehýnka tleskám **ST**

05.12.2017 06:41:09 | Anděl

díky moc :)

05.12.2017 13:28:01 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí