krásná poznání

krásná poznání

Anotace: ..............

cestuju zas kolem světa

a vidím tam ledacos

Čínu, Laos, Vietnam

v zadku mám zas hejno vos


ze Sibiře na Aljašku

až k severnímu pólu

mrazu už mám plnou tašku

a tak rychle dólu


s indiány v Amazonce

na kánoi lovím

je to jízda,  turbulence

všechno vám  pak povím


cestuju zas kolem světa

a vidím tam ledacos


třeba krásnou černošku

jak jí  živou stonožku

 eskymačku s eskymákem

velrybu, jak táhnou hákem

a hrozného kanibala

jak tancuje halabala

 


Výsledek obrázku pro mezi eskymáky

 

Autor Akyš, 04.02.2018
Přečteno 749x
Tipy 12
Poslední tipující: JSJ, Květka Š., Iva Husárková, piťura, Frr, jitoush, Jort, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cestuj a napiš o tom řádky
vrátím se s Tebou do pohádky...

14.02.2018 14:07:01 | JSJ

...dobrý.....Ji./úsměv/

04.02.2018 20:22:48 | jitoush

...počkej až přijedeš do Čech, tak to uvidíš věci...:)

04.02.2018 19:54:00 | Jort

Tam je teďka novej král

to bude pohádka:-)

04.02.2018 20:10:25 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí