pavouček(pro štěstí)

pavouček(pro štěstí)

Anotace: Pavouček

Zachtělo se pavoučkovi
zachtělo se cestovat
Nevydržela jeho slabá pavučinka
teď je na nohách

To je ale radosti kolik má prostoru
že není schouleny v koutku v rohu
To je ale potravy
co nad hlavou mi bzuči
Tati mami mám velkou radost pavouči

Vidět vše ze čtyř stran i vzdálené kamarády
teď je vidím zblízka berušky i komáry
Autor kikin87, 13.01.2019
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí