Ptáček v bouři

Ptáček v bouři

Anotace: o ptáčkovi před bouřkou

Před bouřkou a deštěm
zmizel ptáček v křoví
aby ochránil svá křidélka
kde ho hledat, nepoví

Nebe s šedivým vousem
odkud začaly burácet hromy
blesky švihají ostrým kordem
nad lesy, nad domy

Po bouři a dešti
zmizel ptáček na stromu
jako každý z nás,
když pospíchá domů
Autor Petr27, 11.06.2019
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pripada mi takova trosku krkolomna. Jinak by byla hezka, roztomila

11.06.2019 19:29:03 | Schedir

díky :)

11.06.2019 19:32:00 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí