Bocian / Čáp /

Bocian / Čáp /

Bocian v bielom kabáte
vzal si červené gate.
Vychystal sa na cestu
doviedol si nevestu.

Hniezdo na streche uvil
ako neveste sľúbil.
Založil si rodinku
on a ona malinkú.

Tešia sa už na deti
pár ich z hniezda vyletí.
Budú dobrý otec, mať
veľa detí budú mať.

Doprajme im to šťastie
nech im párik vyrastie.
Bocian i k ľuďom priletí
a rád im prinesie deti.


Anna Vodičková
Autor annav, 15.06.2019
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí