Před bouřkou

Před bouřkou

Anotace: než začne letní bouřka ...

Sbírka: Plamínky čechravy

V létě ztichla zahrada
snad na déšť čeká
ptáci letí jako šípy
před bouřkou do daleka

Z černých mraků kane
déšť jak slza slaná
vítr jí však roznese
někam do neznáma

Mraky jsou koně vrané
jenž kočímu se splaší
pod řekou letního deště
aspoň vyprahlá cesta nepráší
Autor Petr27, 20.06.2019
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, život je pes
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí