Chudobky

Chudobky

Anotace: Báseň o sedmikráskách :)

Sbírka: Plamínky čechravy

Tisíce bledých očí
kouká trávou zelenou
jedna chudobka se točí
jak mráčky se ženou

Nerad bych milé chudobky,
po vás chtěl šlapat
vyrostli jste jako hrobky
když večer hořel západ

Viděli jsme sedm krás
jak sluníčka na pasece
aby těšit mohla nás,
když ležíme na dece

Chudobko ty krásko chudá
v zimě nemáš stání
stejně jako růže rudá
kvést budeš do skonání
Autor Petr27, 05.07.2019
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí