Věnec konvalinek

Věnec konvalinek

Anotace: Básnička o konvalinkách

Sbírka: Veršovánky

Chci ti plést vínek
z bílých konvalinek
bílé zvonky u potoka,
teď zdobí tvou skráň,
jemná,jako dětská dlaň
vždy,jednou do roka

Pletu,pletu kvítky bílé,
dokud trvá jejich chvíle
věnec z konvalinek nad hlavou
s plavou kadeří lehce splývá
však,to v přírodě těžké bývá
na podzim mizí kamsi dálavou
Autor Petr27, 12.06.2021
Přečteno 219x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Iva Husárková, šerý, Psavec, Pettie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí