Španělská noc

Španělská noc

Anotace: ...krásná teplá noc

Španělská noc

Roztančená, divoká, španělské slunce v tobě pluje.
Ve mě je úzko a v rytmu tvých nohou, celý svět zpomaluje.
Ve mě je horko a z tvých očí půlnoční ohně hřejí
a v tisíci jiskrách nad svou hlavou, jakobych cítil podivné chvění.

Je to jen noc, utopená, v lahvi od Tequily.
Provoněná kouřem kubánských cigaret.
Jsou to jenom tvé prsty, bloudící mi pod košilí.
Je to jen, celý můj svět.

Bolestný výkřik býka, spocené tělo padá k zemi.
A v písku dvě srdce propletená, jedno chlapce a druhé ženy.
Jedno je prázdné a druhé, druhé z toho bolí.
Vzduch byl čistý, čistý prosycen solí.
Autor Eliott Fargley, 14.04.2005
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí