Osamění

Osamění

Anotace: Když má člověk depresi.

Osamění
Zmrzačený pták se vrací,
jest to člověk sám.
Když osamění
člověka změní,
zbudou jen toulky tam,
kam nikdo nechceš sám.
Přesto cizí zůstáváš,
hořké slzy polykáš.
Víš, že není to ničí vina,
jen v tobě je příčina.
Nikdo nechce pomoci
nejsou přece cvoci.
Bolest tě užírá
neznáma jí míra.
Autor Rikitan, 17.05.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí