Zemřels

Zemřels

Anotace: Hořkost z toho, co se děje kolem mne.

Zemřels
Z duše zbyly jen cáry,
nepomohou už čáry.
Ve smrti jsi sám,
už nejsi mi znám.
Cosi ve mne zmizelo,
jak tvé jméno zemřelo.
Jsem druhou labutí z páru,
škoda, že ptáka vyhodí z báru.
Nenalijí mi ten jed,
nemohu k tobě hned.
Dál se trápit v cizím světě,
toužit po tvé vlídné větě.
Proč jsi mě opustil,
život svůj nebránil.
Vzdal ses,
zemřels.
Stále tápu,
důvody nechápu.
Pročs odešel ze země?
Proč nechals tu mne?
Autor Rikitan, 17.05.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí