Diskriminant opravdových výšek

Diskriminant opravdových výšek

Kolik je na světě takových hvězd?
Řekni.
A kolik je Svatých otců?
A v Římě?
Srdce poroučí Ohni.
Vodě
Dešti.
Kolik je na nebi duší, co změnily svět?
Jen bloudím v myšlenkách.
Blow my mind... Just disappeared.
Čekám na zázrak.
Příjde?
Nepříjde?
Nemyslím.
Že by se něco změnilo,
kdybych začala opravdu myslet.
Pomýšlet.
Třeba na Tebe?
Kolik je na světě takových lidí?!
Jako Ty?
Jako Universum.
Nekonečně plápolajících duší,
co plné jsou kontrastních myšlenek.
Ale co.
Na světě a na Zemi ráj nebude.
Nikdy?
Asi ne.
Všechny krásy a klady jsou jen pohnutky
k tomu, proč konat zlo.
Ono na nich záleží.
Hodně?
Ano, v počtu řešení.
Kolik je na světě takových hvězd?
Tolik je na světě hříchů... !
Maybe.
Autor Jasmin de Paris, 14.04.2005
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí