Babí léto

Babí léto

Anotace: ...pro P.

Zases mi zůstala na vlhkých rtech,
s chutí zubní pasty co ve větru studí.
Tak jak si zima bere den, mě se krátí dech
a číst ve hvězdách to samé, už docela nudí.

Svět se nerad milenců vzdává,
když k ránu bránou dál nechtejí jít.
To se tak v unavených nocích už stává,
když mají všechno co kdy chtěli mít.

Z kaluží skládáš si ospalý léto,
jen tak si sednout a do očí dívat se mi chceš.
Bojíš se že ptáci svou cestu ke slunci si spletou.
Vím že letět chceš s nimi, tak utíkej běž.
Autor Eliott Fargley, 14.04.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí