Úhel pohledu

Úhel pohledu

Anotace: Věnováno kamarádovi Vlastíkovi ...

Úhel pohledu

Sundej si kontaktní čočky
A tvary ztratí svou jistotu
Tak jako sněhové vločky
Když sněžilo minulou sobotu
Se sneseš až potupně k zemi
A roztaješ - změníš se v páru
Jen kočky - ti svědkové němí
Si povšimnou našeho daru
Autor Petrik78, 15.04.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí