Pár slovních spojení

Pár slovních spojení

Anotace: ... jednoho bezvýchodného večera ...

Pár slovních spojení

1) Sáhni si do mě
A až na dně najdeš sebe
Mládí nás nehřeje
Jen láska trochu zebe
Na slovní spojení
Jsme odjakživa skoupí
Stojíme na špičkách
Hladina neklesne
Však ani nevystoupí

2) Sáhni si do mě
A snad popálíš si dlaně
Máme své bolesti
A myslíme jen na ně
Zátka je hluboko
A vytáhnout se nedá
Stojíme na špičkách
A slečna z přízemí
Je povážlivě bledá

3) Sáhni si do mě
A tam najdeš kotel smůly
Je žhavá od krve
A prýští někde zdůli
Nervy mám napjaté
A v každém nejmíň sto watt
Stojíme na špičkách
A slečna z přízemí
Se běží někam schovat

4) Sáhni si do mě
A pak vytáhni pár frází
Blýská se na časy
Jen déšť nám stále schází
Pár frází o lásce
Těch na něž jsme tak skoupí
Stojíme na špičkách
Hladina neklesne
Však ani nevystoupí
Autor Petrik78, 15.04.2005
Přečteno 393x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Úchvatné to dílo jest mi k shlédnutí tu :-) Půvabžhnoucí :)

12.03.2019 11:25:00 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí