Žiivot

Žiivot

Anotace: Můj první pokud o báseň, takže ocením komentáře:)

Poznala jsem lásku
a hned si mi ji vzal
poznala jsem štěstí
tak proč jsi mi ho bral?

Jsi krutý, jak ten nevlídný král
jenže i ten má svůj lid rád
proč jsi mě nechal neštastnou?
zmatenou a navždy opuštěnou?

Procházím se zahradou
měsíční paprsky mi osvěcují tvář
procházím se zahradou
měsíční paprsky snad zakryjí můj pláč

Živote!
Ty hnusný chudáku!
Připravil si mi do cesty jen utrpení,
bez kapky naděje a uklidnění
já ted musím plakat v nocích bezesných
nad osudem svým nehezkým

Tak a už dost
už nechci tu chodit sama a ztrápená
chci zase žít, být šťastná a zblázněná
do života, do lidí a jejich smíchu
tak živote překonej svoji pýchu
a dej mi to, co jsem si vždycky přála
život , na který jsem si vždy jen hrála
Autor Barbie_Incident, 18.05.2007
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na život se nehraje,
ten se musí žít
a pak budem veselí a budem se mít...

11.05.2009 15:52:00 | BARBYE

Krásné=)

05.07.2007 13:05:00 | Monikaaaaaaaaaaaa

:)...pěkný...

18.05.2007 18:30:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí