O dívce, co chtěla být in

O dívce, co chtěla být in

Anotace: Jedna z mých nových básní, osobně myslím nic moc, ale čekám na "názory lidu" :) Někde mi nevychází slabiky...:( Takovej je život :-P

Byla jednou jedna dívka,
co chtěla být stále "in",
proto začla chlastat pivka
a brát pervitin.

Jedna droga nestačila,
tak jí kámoš nabíd víc,
ona toho využila,
pak neměla skoro nic.

Už skončila legrace,
u drog rostla cena,
musela jít do práce-
-byla lehká žena.

Na hraničních přechodech,
lákala cizince na své křivky,
ve dne kradla v obchodech,
jako jiné lehké dívky.

Zatrhli jí prostituci,
do problémů se dostala,
proto také jednou v noci,
zpět domů se vrátila.

Drogy brala šestkrát denně,
už to bylo nápadné,
zašla jedné staré ženě,
že jí prostě přepadne.

Bylo to jak v bludném kruhu,
okrást, koupit, vykouřit.
K tomu měla stovky dluhů
a soudem zabavený byt.

Potom začla lidi mlátit,
někdy je i zabila,
kdyby to tak mohla vrátit,
jistě by se změnila.

Jednou se dost napila,
neb jí pozval nějaký Rus,
pak šla domů opilá
a srazil jí rychlý vůz.

Teďka leží u silničky,
kde denně jezdí stovky aut,
a to je konec básničky,
o dívce, co chtěla být "in"
a byla "out".
Autor Cloudy, 18.05.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím je to čtivé... já znám taky jednu takovou holku, chodila se mnou do výtvarky, byla taková hezká a chytrá ted sem ji po par letech potkala a to byl teda šok!!! vyhublá, plno piercingů, shrbená, škaredá ple´t ostříhaná a oči měla úplně vyfetované uplně rozšiřené zorničkx.. šla ní citit smrt... hrůža... z toho šoku se nemužu vzpamatovat!!

19.05.2007 22:00:00 | Tereén

dobře se čte

18.05.2007 19:22:00 | Mango-Holka

hey neni ti třeba náhodou víc?
PS: nevadí.. třeba příště. jestli něco mojeho budeš číst

18.05.2007 19:12:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

mě to příde docela zajímavý...a hezky se mi to četlo...

18.05.2007 19:06:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí