...naděje...

...naděje...

Anotace: ...jsem začátečník...učím se skládat básničky...některý se povedou, jiný ne...prosím kritizujte...;)) třeba se jednou zlepším...:))

Slabé chvíle, pálí jako železo
Do bíla rozpálené.
Tíží jako desetikilové závaží,
Které všechny kosti zpřeráží.

Cítíš se špatně,
Nic nepomáhá.
Co to děláš?

Brečíš.
Naděje splaskla
Jak mýdlová bublina.

Rozprášila se o tvrdé dlaždičky,
Teď už jen pomalu stékají kapičky.

Malé střípky, velké naděje…
Autor rry-cussete, 19.05.2007
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí