Zbytečná

Zbytečná

Anotace: jenom vzdech :)

Jak zmrzlá kapka rosy
Na tváři slzama zalitý
Jak jemný písčitý nánosy
na ranní silnici jinovatkou pokrytý

Jak zelený mladý strom
Uprostřed vyschlý pláně
Jak nebem dunící hrom
Bez záblesku světl... tak marně
................si teď připadám

Jako pálící slunce bez mraků
Hledám, hledám hledám kryt
Ztracená ve světě zázraků
Hledám...co nemůžu mít

Tvoje teplo, Tvoje vzdechy
Moje srdce zrychleně buší
Hledám Tě, cítím Tě
Moje srdce ticho ruší
Hledám Tě, nemám Tě
zastavil se mi dech....snad strachy?....

Jen...jednou spatřit ty oči plný mýtů
Jen jednou cítit vůni Tvojí kůže
Jen jednou schovat se do tajných světů
Jen jednou cítit dotek Tvých dlaní, bože...

Jako výkřik do tmy ven
Jako měsíc bez nebe
Jako vteřina ve vodopádu nekonečna
Tak moc zbytečná
Jsem bez Tebe
Jako třpytivě se rozplývající sen...
Autor just me, 22.05.2007
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Impardonnable, maena
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasna!

02.06.2007 19:16:00 | llussinka

přesně tak...je mnoho lidí, kterým jakoby to mluvilo z duše...svým způsobem i já...
moc pěkné...pěkná kombinace a proplétání veršů :-)

27.05.2007 12:03:00 | Rockinpiru

Napsalas to fakt moc krásně. Jakoby mi to aji mluví z duše. Moc povedené :)

22.05.2007 21:05:00 | -Jojo-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí