Poutník

Poutník

Anotace: ...

Hvězdy se sklání
k talíři polévky
a v něm obloha plave
odlesky dalekých sluncí
vše skryté v kousku duše
raněného vandráka.

Světlo září na jeho bídu
lidé se smějí.
V jeho duši rány
zůstávají.
Lidská necnost
a závist nad volností
bolest působí.

Ze svých trápení
spolu s písní,
k oblakům se zvedá
a tu jeho oči,
ty oči planou věčnou září
a z prachu stvořen fénix je.
Autor Yarrod, 23.05.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo fénix,to mi připominá erb kamaráda

02.09.2007 21:46:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí