Poutník

Poutník

Anotace: Iron Maiden - Dance of death - PŘEKLAD Iron Maiden - Dance of death - jde opět o PŘEKLAD

POUTNÍK

Od rudého východu na západ
podvádíme smrt a ona nás.

Ale to byl pouze jenom sen, a tohle je to, co zamýšlí.
A my spíme a přejeme si ho věčným.

Zbývají jen zlomky vzpomínek,
a sny vytváříme rukama.
Smutek nosí nejhlubší šeď a všechny barvy úsvitu.
A tohle může být poutníkova pouť ta poslední.

Já vím, co chci a řeknu, co chci
a nikdo mi to nemůže vzít...

Některé vzpomínky však zůstanou.
A poslední roky jsou tak neznámé
a zimní obdoví je vaší ochranou.

Vaše srdce tluče celý den a žene opar někam ven
a zimy nejsou jenom holé sny.

V životě si můžeš vybrat samotu
a stíny postaví tvýma rukama.
Když se otočíš ku světlu, shoří ti v noci.
A tak začal poutníkův krásný den...

(opak. ref)
Autor jehlaspichlas, 23.05.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí