Ohyzdnost je nad všechny krásy

Ohyzdnost je nad všechny krásy

Anotace: Vysvlečené zorničky pohozené k nohám, zapomenuté, místo nich vyhrají mléčné vaky, napuštěné ropou při striptýzu tryskají.

Míra anorexie lidmi posouzeníhodná,
člověk žije aby spal a jedl,
že serou,
to kostlivci nedodají.

Pohupují pánví ze strany na stranu,
exploze v lebce vyvrátila možnost cílů,
no tak, královno, zavrť se a zatancuj,
to je to co umíš,
to je vše co umíš.

Zajíkej se a ječ radostí či vztekem,
zaboduješ,
loutko stvořená pro pohled.

Zaujmout je povahou je bezcenné,
není čas na smysl,
není čas na duši.

Obnaž se a plaz se,
vykuř jim a rozdej se,
korupce,
korupce,
KORUPCE.
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí