Vlna

Vlna

Anotace: --------

Zvedla se vlna a putuje k cíli,
nikdo ji nezdolá za malou chvíli.
Smete pryč všechno, co v cestě jí stojí,
lidé i zvířata před ní se spojí.

Zvedla se vlna a putuje k cíli,
z hodiny k hodině, den za dnem sílí.
nestačí modlitby, bůh se dál zlobí,
před ní se neschováš, síla ji zdobí.

Zvedla se vlna, co putuje bez cíle,
zaplaví hříchy a vyplaví nevinné.
Nechci svět opustit bez tebe,
oba se dostanem do nebe.
Autor Grace, 17.04.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí