Paprsky

Paprsky

Anotace: .................

Na okraji řeky v dáli
dlaní v kapse prsten svírá,
květinou svůj osud spálí,
životu se marně vzpírá.

Chytí dlaní paprsek snový,
konečně klidně usínat...
Za chvíli započne lepší den, nový...
Nestihne svítání nevnímat.

Uslyší samotu, ucítí davy,
chtějí frontu na ni stát...
Zapomeň na úctu, na dobré mravy,
ten, cos ho proklela ti pomůže vstát...
Autor Grace, 17.04.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí