Satanistická lesbická houmlesačka

Satanistická lesbická houmlesačka

Anotace: Nechť se stane vůle boží

Slzy hořkosti ke mně vanou,
cítím to zdálky,
třese se schovaná pod dekou,
a přesto ji vidím obnaženou.

Obnažené myšlenky jí prosvítají hlavou,
pomoc v malátnu ztracená,
hledám ji,
ona nepočká,
zdrhne, úzkostí polapena.

Nemám ráda tunely,
ona ano.
Vypadají pírka z jejích špinavých křídel,
a ona bude přesto andělem víc než kdy předtím.

Spánek se zdá krásným,
miluje ho,
já však ne.
Párátka jsem jí vrazila do očí,
ona je přesto zavírá.

Nehty své do čela zadírá,
a ony se postupně lámou,
a rudě zářící padají.

Oči jako od lapené laně,
v pasti na mě volá,
i když jen telepaticky,
já to slyším.

Krvavé slzy vysychají,
otevřené žíly vyplavené napořád,
slepené vlasy již hřeben nepotřebují,
démon ji vysál
a z kdysi bájné bytosti zbyl jen skeleton.
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí